Науковці припустили, що земне життя - частково венеріанське

​Вчені висунули припущення про те, що земні бактерії, здатні виживати в вкрай екстремальних умовах, швидше за все, були занесені на нашу планету з Венери.

Венера та Земля. Фото-порівняння з МережіЧлен палеонтологічного університету США Девід Грінспун впевнений, що екстремофили живуть в тих умовах, які на Землі існували мільйони років тому, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вони давним-давно могли еволюціонувати і підлаштуватися до умов, більш відповідних для Землі, проте з невідомих причин бактерії мають такий набір механізмів для виживання, який був би їм корисний, якби вони існували в умовах розпеченої Венери.

Вчений упевнений, що, не дивлячись на те, що людина не може бачити переміщення мікроорганізмів, вони можуть без проблем подорожувати від планети до планети і шукати відповідні для них умови існування, стаючи при цьому частиною екосистеми іншої планети.

Саме це і стало підставою вважати, що в далекому минулому бактерії-екстремофили прибули на Землю на метеориті або з космічним пилом, знайшли на нашій планеті відповідне для себе середовище існування і пристосувалися до життя в цьому середовищі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...