Назавжди? Путін і його бандитське угруповання посварили українців і росіян, - Сотник

Те, що зробив Путін з росіянами, стане справою істориків, психологів, психіатрів та соціологів.

Володимир Путін. Ілюстрація:argumentua.com

Російський журналіст Саша Сотник звинуватив президента РФ Володимира Путіна в тому, що його агресивна політика посварила Україну та Росію. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Уважаемые украинцы, настало время объясниться. Я - противник империй, вам это прекрасно известно. Более того: путинскую агрессию против любого государства я осуждаю.

То, что сделал Путин с народом России, не поддается описанию, это - дело историков, психологов, психиатров, социологов", - відзначив журналіст.

"Путин и его питерская бандитская группировка в обнимку с Лубянкой нагадили немало. Они готовы нагадить и всей планете (надеюсь, этого не случится, но реальная опасность, пока эта шушера у власти - есть, не отрицайте).

Они рассорили украинцев и русских. Надо будет - рассорят и русских с русскими, что уже происходит. Ведь для них все средства хороши - лишь бы держаться у власти", - додав він.

Сотник підкреслив, що Путін домагається погіршення відносин між країнами. "Не ведитесь на эти уловки, ибо это - удел шизофреника: ссориться с собственным отражением в зеркале. Мы - увы - родом из СССР, и этот "совок" изживается мучительно, выдавливается с кровью.

Вы - мое отражение, а я - ваше. Мы взаимозависимы, и либо мы это понимаем и принимаем, либо начинаем коситься в сторону склада с ядерными боеприпасами.

А ведь именно этого и добивается Путин со своими упырями. Не дайте взрасти в себе зернам ненависти. Оставайтесь людьми. Я очень вас прошу... Очень", - резюмує журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...