Не для Гриця паляниця, або ще раз про "Євробачення-2017"

Для більшості українців відвідини загальноєвропейського пісенного конкурсу виявиться не по кишені

З другого тижня лютого стартує продаж квитків на "Євробачення-2017", яке пройде в травні в столиці України. Мінімальна ціна відвідування конкурсу становить 40 євро. Про це в ефірі Громадського розповів заступник керівника НГТУ з питань проведення "Євробачення-2017" Павло Грицак.

"В середньому ціна буде від 40 євро до 200 з хвостиком євро (це VIP-квитки)", - сказав він.

Грицак також розповів, що в результаті відкритого тендеру вже обрані оператори продажу квитків.

"Мінімальний дохід, який планували - 44 мільйони. Але після тендера ми ведемо активні переговори з переможцем - і зараз ми очікуємо, що доходи від продажу квитків будуть більше 60 млн гривень", - сказав він.

За його словами, всього буде 9 подій, на які будуть продаватися квитки. Грицак також додав, що квитки на "Євробачення" не можуть коштувати стільки ж, скільки в Європі, оскільки купівельна спроможність українців відрізняється від західноєвропейської.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...