Не лише банда Вагнера: У Дейр-ез-Зор наклали головами Сили спецоперацій Міноборони Росії

Велика кількість російських найманців вже померли або помирають від важких поранень у госпіталях Москви та Сирії.

Ілюстрація:Главред

Сотні поранених на війні у Сирії найманців і членів військових спецбанд "Міноборони Росії" масово помирають у госпіталях Москви. Серед найманців приватної військової компанії "Вагнера" втрати склали 334 особи. Про це повідомив у Facebook екс-депутат Держдуми Росії і військовий льотчик у відставці Віктор Алксніс, зазначають Патріоти України.

Джерела Reuters у Росії повідомляють про щонайменше 300 росіян з ПВК "Вагнера", які загинули або отримали поранення внаслідок бою зі спецпризначенцями США у Сирії.

Екс-депутат Держдуми наголосив, що окрім бійців "Вагнера", розгромлене також угруповання так званих Сил спеціальних операцій Міноборони Росії. Проте втрати цього угруповання засекречені.

"217 осіб – 5-й штурмовий загін, 10 осіб – 2-й штурмовий загін, 94 людини – штурмовий загін "Весна" (вона ж "Карпати"), 13 осіб – артдивізіон", – вказав Алксніс кількість втрат "Вагнера".

За інформацією екс-депутата Держдуми, велика кількість поранених померли і помирають від важких поранень у госпіталях Москви і в Сирії.

"Невідома кількість загиблих військовослужбовців Сил спеціальних операцій збройних сил РФ, які брали участь в цьому рейді", – повідомив Алксніс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...