Не можна більше втрачати часу. Путін повинен відповісти за нахабне втручання в американські вибори, - Маккейн

Поправка, яку група сенаторів мають намір внести до Сенату, розширить і посилить санкції проти РФ.

Джон Маккейн. Фото:ua-ru.info.

На голосування в Сенат США буде винесена поправка в американське законодавство авторства Джона Маккейна, Ліндсі Грема і Бена Кардіна, яка передбачає розширення і посилення санкцій проти Росії. Про це в Facebook повідомив сам сенатор-республіканець, повідомляють Патріоти України.

"США повинні послати сильний сигнал Володимиру Путіну і будь-якому іншому агресору, що ми не станемо терпіти атаки на нашу демократію. Немає більшої загрози для наших свобод, ніж нападки на наше право вільно вибирати наших власних лідерів - без втручання з інших країн", - заявив Маккейн.

В якості відповіді за такі передбачувані дії Росії друг України закликав сенаторів прийняти поправку до законодавства, яка дозволить посилити санкції проти РФ і "змусить Путіна заплатити ціну за нахабне втручання" в американські вибори.

"Визнаючи те, що Росія має намір підірвати не тільки американську демократію, а й демократію Заходу в цілому, ця поправка допоможе надати гнучкість демократичним інститутам у Європі проти російської агресії, що проводиться через корупцію, пропаганду та інші форми політичного втручання. Нам потрібна сильна поправка щодо санкцій. І зараз, тому що не можна більше втрачати часу", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...