Не можна приймати пропозиції російського "зомбоящика", - журналіст

Павло Казарін розповів, для чого українців запрошують виступати на російських телеканалах

Фото: "Фейсбук"

Журналіст Павло Казарін впевнений, що українців на російські канали запрошують, лише щоб виставити їх "клоунами". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук".

"Сперва тебе звонят из Москвы и зовут на ток-шоу. На программе ведущий говорит, что версию про украинский истребитель и "Боинг" придумал не Следственный комитет РФ, а какой-то американский блогер. Ты говоришь, что это не так.

И тогда ведущий за шкирку выводит тебя из студию со словами "я 26 лет в журналистике и не позволю, чтобы всякий баран меня учил". В прямом эфире под аплодисменты зала.

Я, конечно, понимаю, что приглашение в Москву – это бесплатные билеты, телевизор и повод почесать свое эго ("поехал правду говорить"). Проблема лишь в том, что на таких программах единственная возможная роль для тебя – это быть клоуном. На службе сами знаете у кого.

Чувство собственной важности не имеет ничего общего с чувством собственного достоинства", - пише блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...

Сидів за вбивство: У російській школі вчителі відкрили чергову "парту героя"

вівторок, 16 квітень 2024, 21:42

У російській школі в Бєлгородській області відкрили «парту героя» на честь вбитого на війні окупанта Ігоря Маслова. Він раніше був засуджений за жорстоке вбивство. Про це повідомляє телеграм-канал NEXTA Live, передають Патріоти України. У 2020 році Іго...