"Не надо налом, пускай идут на ***!", - скандальний запис, як колишній замміністра Авакова повчав нового (відео)

«Держслужбовці» обговорюють питання кришування і організації грального бізнесу в Києві і області, а також питання легалізації хабарів.

Чеботар дурницям вчити не буде? Фото: НМПУ.

У мережі інтернет з'явилося відео, на якому людина, схожа на колишнього замміністра МВС Сергія Чеботаря, дає поради чоловікові, схожому на недавно призначеного заступника міністра МВС Вадима Трояна, як правильно налагодити схеми корумпованої взаємодії з підлеглими. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із цим цікавим записом.

У розмові фігурують суми 100-200 тис доларів щомісячних «заносів» від кожного райвідділу, управлінь УБОЗ, УБЕП, ДАІ та інших структур МВС. Крім того «держслужбовці» обговорюють питання кришування і організації грального бізнесу в Києві і області, а також питання легалізації хабарів.

Довідка. Сергій Іванович Чеботар — український політик. З 5 березня 2014 року по 13 травня 2015 року — заступник Міністра внутрішніх справ України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сили оборони просунулися поблизу Часового Яру - ISW

середа, 24 квітень 2024, 5:00

На фронті тривають позиційні бої на більшості напрямків. Сили оборони України нещодавно просунулися поблизу Часового Яру на захід від Бахмута, разом з тим фіксується просування російських окупантів на захід і південний захід від Донецька. Про це повідо...

Сколько нужно ракет ATACMS, чтобы раздолбать российскую ПВО в Крыму - Злий Одесит

середа, 24 квітень 2024, 0:55

В ночь на 17 апреля в районе Джанкоя был нанесен удар по российскому аэродрому, где помимо авиации размещался дивизион ПВО, состоящий из комплексов ЗРС С-400. Результатом удара стало уничтожение четырех пусковых ЗРС С-400; не менее трех РЛС, а именно 9...