Не полюєте на "мишей", панове: Бачо Корчилава принизив СБУ незручним, але дуже актуальним запитанням

Викривальні матеріали на екс-начальника поліції Вінниччини Шевцова розкопали якраз не спецслужби, а звичайні журналісти, тоді постає питання, можливо, краще займатися фінансуванням тих, хто бажає боротися з корупцією, а не годувати бездіяльні структури.

СБУ затримала Антона Шевцова. Ілюстрація:vn.20minut.ua

У зв'язку із затриманням СБУ екс-керівника Вінницької поліції Антона Шевцова грузинський журналіст, колишній прес-аташе грузинського посольства в Україні Бачо Корчилава поцікавився у правоохоронців, чому ті не зуміли першими звернути увагу на відверто проросійські погляди колишнього керівника поліції, поступившись цю роль журналістам. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Вся сеть пестрит - СБУ задержала бывшего начальника Полиции Винницкой Области Шевцова. И все структуры создают видимость бурной деятельности. А у меня тут возникает один вопрос. Простите, а что делали все структуры до тех пор, пока Дмитрий Гнап и его ребята не раскопали эту историю и вся Украина не узнала о художествах этого самого Шевцова?" - пише Корчилава.

"А ещё мне интересно - если время от времени Сергей Лещенко не раскопает материалы на всякого рода товарищей, что эти самые структуры делают в это время? Только осваивают бюджетные деньги.

Так может лучше выделять бюджетное финансирование Сереже, Диме, Михаилу Ткачу и ещё ребятам, и они будут эффективнее выявлять коррупцию и агентов?" - подав цікаву ідею грузинський журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...