Не в коня корм: Директора держпідприємства "Конярство України" затримали на хабарі у $35 000

Чиновник вимагав хабара за користування землями, які належать державному підприємству.

Ілюстрація:ternograd.te.uaДиректора держпідприємства "Конярство України" Дениса Птушка затримали на хабарі у розмірі 35 тис. доларів. Про це повідомляє радник голови Служби безпеки України Ярослав Антоняк у Facebook, інформують Патріоти України.

"На отриманні хабара затримали директора державного підприємства. Він вимагав хабара в розмірі 35 тис. доларів від підприємця за користування землями, які належать державному підприємству", - повідомив він.

Також він додав, що крім хабара директор з поплічниками за підтримки деяких народних депутатів наростили кредиторську заборгованість по ДП і "збиралися ліквідувати підприємство та викупити його за копійки".

Слід зазначити, що в повідомленні не вказано прізвище директора, однак Антоняк наводить посилання на керівний склад даного підприємства, згідно з яким директором є Птушко Денис Юрійович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...