Не ведіться на провокації: Найближчим часом почнеться кампанія з дискредитації вищого військового керівництва країни, - Мирослав Гай

Завдання противника напередодні нового Мінська - дискредитувати Україну і її військове керівництво. Але українці повинні пам'ятати, що критика огріхів в ЗСУ або політичного керівництва країни - це абсолютне право українських громадян і тільки їх.

Мирослав Гай. Фото: Час Пик.

Друзі, найближчим часом почнеться кампанія з дискредитації вищого військового керівництва країни. І я, як громадянин і військовий, можу сказати, що вони самі часто дають цьому привід. Так пише у своєму блозі відомий волонтер Мирослав Гай, передають Патріоти України.

Але війна це втрати, програші і перемоги, яких у нас не мало. У війні багато факторів впливають на події.

Відповідальність за ті чи інші трагедії несуть всі, хто на фронті. Невчасно відданий наказ, кинутий через боягузтво ВОП. Але як за трагедію у відповіді кожен, так і перемогу розділять всі.

Ми впевнено тримаємося. Не перемагаємо, але тримаємося. І це багато чого варте, бо ворог зазнає втрат не тільки на фронті, але ми ще й бачимо руйнування його матеріальної бази. Нові санкції за Міжнародні доповіді щодо російської агресії, сирійські події, події в США, скорочення резервного фонду РФ в чотири рази - все це заслуга того, що ми тримаємося.

Завдання противника напередодні нового Мінська - дискредитувати Україну і її військове керівництво. Тому саме зараз вирішується, де пройде лінія розмежування цивілізації-РФ з усіма наслідками, що випливають.

Нас здадуть тільки тоді, якщо ми самі себе здамо і зануримо країну в стан нестабільності.

Я, як офіцер запасу, хочу закликати всіх не вестися на провокації. У війні, настільки важкій, коли її навіть оголосити не дають, потрібнаа єдиноначальність.

З іншого боку, військове керівництво країни має виступити з чітким позначенням обстановки і ворога, а також припинити всі можливі дискредитуючі її чинники - такі, як контрабанда в зоні АТО.

Не дозволяється давати ворогові шанси позбавити нас міжнародної підтримки і фінансової допомоги.

При цьому критика огріхів в ЗСУ або політичного керівництва країни - це абсолютне право українських громадян, але тільки їх.

Ми самі розберемося зі своїми зрадниками або злочинцями, лжегероями. Рано чи пізно всі події війни будуть розкриті і розслідувані. Але це наше право і обов'язок вести слідство або судити, але не ворога.

І тим більше ми не повинні давати можливості очорнювати керівництво України.

Це моє право як громадянина - вибрати це керівництво, оцінити його діяльність, судити, посадити або нагородити. А головне - коли це зробити. Нам вирішувати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...