"Не все коту масленица": Путіну раптом різко перестало щастити із зовнішніми "друзями"

Першою великою невдачею для президента РФ стала відставка Майкла Флінна.

Путіну останнім часом не щастить. Фото: ZN.ua.

Російському президенту Володимиру Путіну раптом різко перестало везти з зовнішньою політикою, оскільки Захід починає прокидатися після "кавалерійської" атаки Кремля. Про це у своєму Facebook написав російський політик Володимир Мілов, передають Патріоти України.

Першим доказом своїх слів він назвав відставку Майкла Флінна - колишнього радника президента США Дональда Трампа з національної безпеки і головного "агента" Путіна в новій американській адміністрації. Сейчас пошла раскручиваться тема про Уилбура Росса и его связи с Россией через кипрские банки. Во Франции его дружок Фийон (кандидат в президенты. - Ред.) горит огнём. Макрон, судя по опросам, может у Ле Пен уже и первый тур выиграть, а отрыв во втором все увеличивается и увеличивается", - пише Мілов.

Також, нагадує він, на виборах в Нідерландах Марк Рютте вийшов вперед і отримав високі шанси залишитися прем'єром. "А это на сегодня, наверное, самая опасная страна с точки зрения евроскептицизма среди крупных западноевропейских", - зазначає Мілов.

У Німеччині міністром закордонних справ став Зігмар Габріель, а президентом - Франк-Вальтер Штайнмаєр і тепер, за словами політика, навіть якщо СДПН очолить уряд, то канцлером буде колишній президент Європарламенту Мартін Шульц, "отчего Путин, мягко говоря, не порадуется". "Не все коту масленица", - додав Мілов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...