Не взлетим, так поплаваем": У мережі знову потролили російський авіаносець

Хвиля жартів не вщухає через шлейф чорного диму, який супроводжує авіаносець на шляху до Сирії.

"Адмірал Кузнєцов". Фото:соцмережі

Відомий російський блогер Аркадій Бабченко підтримав хвилю жартів довкола авіаносця “Адмірал Кузнєцов”, над яким сміється увесь світ через шлейф чорного диму, який супроводжує його шлях. Про це Бабченко написав у своєму Fаcebook, передають Патріоти України.

"В честь завершения Земфирой концертной деятельности, тяжёлый авианесущий крейсер «Адмирал Флота Советского Союза Кузнецов» снялся в двух клипах певицы - "Корабли в моей гавани жечь" и "Не взлетим, так поплаваем", — написав журналіст.

Інші користувачі соцмережі також підтримали іронію Бабченка.

Саша Попов: “Сміттєвий вітер, дим з труби. Плач природи, сміх сатани. А все тому, що ми Любили ловити вітер і розкидати каміння”.

Олексій Суховерхов: “Ви навіть не уявляєте собі, якщо Адмірал Кузнєцов ненароком затоне де-небудь в Ла Манші або в Середземному морі, який за нього доведеться платити штраф за порушення екологічних нормативів Європейського Союзу… Так що зараз Мінфіну залишається тільки молитися, щоб Міноборони дотягла його до Сирії”.

Геннадій Шингарьов опублікував картинку:

Игорь Зайцев: “Плот Лози”.

Евгений Троян поділився картинкою:

Як відомо, раніше у росЗМІ поширили інформацію про входження в Ла-Манш авіаносної групи ВМФ РФ на шляху в Атлантику, проілюструвавши новину фотографією авіаносної ударної групи ВМС США, що розвеселило користувачів мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно