Небезпечна знахідка львівського лісу: Авіабомба могла вибухнути в будь-який момент

Прибираючи в лісі, жителі Бродів виявили велику залізяку, схожу на бомбу.

Сапери знешкодили бомбу у львівському лісі. Фото old.kam-pod.gov.uaПоблизу населеного пункту Броди Львівської області було виявлено і знешкоджено авіаційну бомбу вагою 500 кг. Про це повідомляє прес-служба ДСНС, інформують Патріоти України.

"До рятувальників 2-го СЦШР ДСНС України надійшло повідомлення про те, що поблизу населеного пункту Броди Львівської області під час санітарної чистки лісу було виявлено предмет, ззовні схожий на авіаційну бомбу", - йдеться у повідомленні.

Після контрольного огляду було встановлено, що це фугасна авіаційна бомба SC-500 колишньої німецької армії, часів Другої світової війни. Небезпечне місце виявлення піротехніки огородили та виставили охорону.

"У подальшому було прийнято рішення транспортувати даний боєприпас на підривний майданчик, оскільки його було виявлено за 50 м від житлових будинків та за 100 м від газопроводу високого тиску, й знешкодження його на місці виявлення було неможливим", - зазначили у відомстві. "Даний боєприпас було транспортовано та знешкоджено у встановленому порядку", - повідомили в ДСНС.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...