Небезпека поруч: "Захватчики превращают оккупированный Крым в испытательный полигон", - Злий Одесит

Російські окупанти вирішили влаштувати випробування нової зброї в Криму.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Стало відомо, що в цьому році в район Феодосії для випробувань буде перекинута специфічна зброя, пише у своєму блозі Злий Одесит, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, спеціалізована лабораторія для тестування новітніх зразків мінно-торпедної зброї, засобів гідроакустичного приглушення і робототехнічних систем (відомий колись плавучий кран-вантажник) проекту 20360ОС "Віктор Чероков".

Окупанти перетворюють Крим на полігон для випробувань специфічної зброї, тим самим демонструючи постійність свого перебування на півострові. "Можно констатировать – этап превращения полуострова в военную базу завершен, теперь создаются условия для проведения испытаний имеющихся видов вооружений, что лишний раз доказывает – виды у российских захватчиков на оккупированный полуостров долгосрочные, и просто так его никто возвращать не будет", - пише Злий Одесит.

Розміщення експериментальних засобів гідроакустичного придушення може становити небезпеку для суден, що знаходяться в Чорноморському регіоні. Це, якщо навіть виключити будь-які НП під час випробувань.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...