Нечего праздновать, пока не уничтожен последний рейх. Пока жива РФ, угроза миру глобальна - Муждабаєв

У всьому світі повинні знати, що і зараз в Європі є "народ другого сорту", є його переслідувачі, і що саме масово-аморальне - мільйони байдужих, які просто дивляться на приниження і страждання кримських татар, наголосив журналіст.

Айдер Муждабаєв. Фото:https://www.ukrinform.ru/

Перемогу над нацизмом не можна вважати остаточною, поки не припинилися репресії кримських татар в анексованому Росією Криму. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив журналіст Айдер Муждабаєв, передають Патріоти України.

"Нынешняя РФ — прямая наследница фашистской Италии и нацистской Германии. Символично, что именно в эти дни российская СС оцепляет крымскотатарские посёлки, проводят рейды, обыски в домах людей "лишней" национальности.

Уже три года крымские татары "живут с открытой дверью", когда никто не знает, войдут в неё вооруженные нацисты с собаками или нет. Так что сегодня — День Победы над нацизмом, только не окончательной.

Пока жива РФ, дело Гитлера и Сталина живо, угроза миру глобальна, и человечество не может считать себя победителем над этим бесчеловечным злом. Во всем мире должны знать, что и сейчас в Европе есть "народ второго сорта", есть его преследователи, и что самое массово-аморальное — миллионы равнодушных, просто взирающих на унижения и страдания крымских татар.

Просыпайтесь, люди. Нельзя наблюдать, нельзя молчать и нечего праздновать, пока не уничтожен последний рейх" - написав журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...