Неймовірний наручний годинник від Jacob & Co прийдеться до смаку більш за все прихильникам опери (фото)

Незвичайний годинник виділяється в першу чергу завдяки дизайну, адже під сапфіровим склом циферблата сховався маленький рояль, ноти і фігурка танцюючої пари.

Фото: nv.ua

Два спеціальних механізму разом грають 20-секундну мелодію щогодини, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.Основні елементи корпусу зроблені з 18-каратного золота і чорного титану. Доповнює годинник чорний шкіряний ремінець. Всього буде випущено 12 екземплярів. Вартість моделі не повідомляється.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...