Нехай щастить! На Росію поїхав черговий "груз 200", - Злий одесит

Путінський "іхтамнет" Андрюша Казаков, 1980 года рождения, відправився до праотців.

А.Казаков з Н.Джигурдою. Фото: ЖЖ.На всіх російських телеканалах, у всіх російських ЗМІ, війну на Донбасі з якоїсь невідомої причини називають "громадянською", але при цьому заривати під покровом безіменне м'ясо звозять саме в расєюшку. Не завжди вдається про це дізнатися вчасно, а часом і зовсім залишається таємницею за сімома печатями, але буквально днями до Твері відправився черговий вантаж 200. Так пише у своєму блозі Злий одесит, передають Патріоти України, продовжуючи:

"В районе пгт Донецкое проклятой фашистской пулей (а может быть и САУ PzH 2000 накрыло) был лишён жизни бравый ополченец, а проще говоря "ихтамнет" Андрюша Казаков, 1980 года рождения.

В общем, жить да жить ещё этому Казакову, но выбрал он путь совсем иной. И ведь родина его о нём и не вспомнит, а фото не будет висеть на фасаде местной школы для умственно отсталых... Уйдёт имя Казакова в небытием, бесцельное существование пришло к логическому концу и только в строках этой статьи о нём будет хранится память с пометкой - нехай щастить!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...