"Ненависть россиян зашкаливает. Видимо, они понимают, что татары рано или поздно все равно вернутся на свою родину" - Сазонов

​Кирило Сазонов зазначив, що кримські татари - унікальний народ, оскільки при такій чисельності викликають такий жах у набагато численніших окупантів.

Кримські татари. Фото:BBC

Ненависть, яку відчуває Росія до кримських татар, "просто зашкалює". Про це заявив відомий український журналіст Кирило Сазонов на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Ненависть, которую испытывает Россия к крымским татарам, просто зашкаливает. Она сопоставима только со страхом, который Мордору внушают татары. Видимо, россияне понимают, что татары рано или поздно все равно вернутся на свою родину.

И не просителями, а освободителями. Уникальный народ - при таком количестве вызывать такой ужас у гораздо более многочисленных оккупантов... Дай вам Бог немного терпения, братья" - написав Сазонов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...