"Непобедимая и легендарная" канула в Лєту: "Потужність російських військ виявилась фейком", - ізраїльський військовий експерт

Підрахунок техніки в РФ ведеться на основі дуже старих даних, тому більшість танків та ракет вже давно перетворилась на мотлох, впевнений Цві Аріелі.

Цві Аріелі. Фото:http://znaj.ua/Інструктор-волонтер бригади легкої піхоти Національної гвардії України Цві Аріелі переконаний, що потужність російських військ - насправді звичайний фейк, адже підрахунок техніки ведеться на основі дуже старих даних, тому більшість танків та ракет вже давно перетворилась на мотлох. Про це він написав у своєму блозі на сайті Обозреватель, передають Патріоти України.

"Справа в тому, що ці цифри або просто взяті зі стелі в пропагандистських цілях, або ж вони засновані на тотальному підрахунку всього того (як реально діючого, так і старого мотлоху), що десятиліттями зберігатися на консервації.

Наприклад, якщо дивитися на статистику, то виходить, що у РФ понад 15 тис. танків і 10 тис. літальних апаратів, тобто в 40 разів більше танків і в 4 рази більше бойових літальних апаратів, ніж у Великобританії, при військовому бюджеті РФ більшому Британського лише на 1/5", - пише Аріелі.

За його словами, Україні варто зараз значно модернізувати та посилити свої війська - їх оснащення та техніку - і цього буде достатньо для того, щоб перемогти ворога.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії горів військовий завод "Авангард", який виробляє ракети для С-300 та С-400

вівторок, 16 квітень 2024, 22:16

Увечері у вівторок, 16 квітня 2024 року, в Росії спалахнула пожежа на заводі "Авангард". Про це з посиланням на свої джерела повідомило російське видання "360", передають Патріоти України. Підприємство розташоване в Москві і займається виробництвом рак...

Військовий аналітик попередив, що Росія може отримати от Ірану новий вид зброї

вівторок, 16 квітень 2024, 21:52

Іран передає російським окупантам 130-міліметрові снаряди, якими військові злочинці б’ють по українським позиціям. Водночас РФ намагається це приховати. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав військово-політичний оглядач групи “Інформаційний опір...