"Несподіванка з-за порєбріка": Блогер про українця-русофіла, який напав на російську письменницю-"зрадницю"

Парадокс ситуації у тому, що український прихильник "русского мира" буде тепер покараний за своє порушення у Росії, яку він так любить.

Людмила Улицька. Фото: leikozu.net.

"Несподіванка з-за порєбріка. Три дні тому, може, чули, в Москві облили зеленкою письменницю Людмилу Улицьку. Класна письменниця - я читав - і при тому політично притомна (що, на жаль, не завжди збігається). Анексію Криму критикувала і взагалі нормальна", - написав Олександр Михельсон на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжив:

"Ну так ось. Була там одна акція, абсолютно неполітична, але Улицьку облили зеленкою з криками, що "ж-дівка" і "націонал-прєдатєль". Так поліція, уявіть, встановила особу хулігана. Щоб ви розуміли, то виявився українець із Черкас. Олександр Прошин прізвище.

Треба думати, це його в Черкасах так замучили кляті бандеровці, що він ломанувся в Москву Улицьку зеленкою обливати. Що ж: чуваку тепер впаяють за хуліганку, є височайше розпорядження. Але сам факт! Експорт руSSкого міра з України до Росії!

Нова течія в геополітиці прям. Як би всіх їх так... експортувати?"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...