Нестача "ополчення": Бойовики терміново набирають найманців серед місцевого населення та "козачків" в РФ - Тимчук

Оскільки терористи у зоні АТО зазнають чималих втрат, у рядах "ополчення" відчувається брак "гарматного м'яса".

Ілюстрація:http://novynarnia.com

Бойовики на Донбасі вербують солдатів із числа місцевих мешканців до "1-го АК ДНР", а ФСБ намагається знайти охочих серед "козачків" Росії. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України.

"У "ДНР" активізоване вербування "кандидатів" із числа місцевих мешканців у "1-й АК ДНР". Особливо дефіцитними названі механіки-водії та оператори-наводчики ББМ. Командування "1-го АК ДНР", вимагаючи від "адміністрації" Захарченка адміністративних заходів щодо екстреного набору "кандидатів на військову службу", вказує, що збільшення некомплекту в підрозділах і частинах "армійського корпусу" пов'язане зі зменшенням кількості найманців із Росії, незважаючи на обіцянки керівництва ГШ ЗС РФ", - написав він.

Тим часом, за словами Тимчука, в Кремлі намагаються знайти додаткові людські ресурси для відправки на Донбас.

"Керівництво ФСБ звернулося до керівників т.зв. "козацьких формувань" Росії з проханням знайти "добровольців" для відправки в Україну для доукомплектування підрозділів бойовиків, які зазнають втрат під час ескалації конфлікту", - додав він.

Окремо Тимчук зазначив, що підрозділи "МГБ ДНР" отримали вказівку виявляти "агентуру і посібників українських спецслужб" з числа переселенців, які повернулися на окуповані території Донбасу.

"Зокрема, в органах соціального захисту "ДНР" співробітниками "МГБ" активно вилучаються дані щодо переселенців для проведення подальшої перевірки. У н.п. Зугрес, Іловайськ, Зуївка отримані дані про 400 осіб. Особлива увага звертається на населений пункт, звідки прибув переселенець: в разі, якщо це не територія Донецької або Луганської обл., переселенець потрапляє в "особливу зону ризику". До перевірки переселенців планується залучити співробітників "поліції ДНР", - наголосив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...