"Ніякого натяку на почуття провини": Матір полоненого Агєєва вразила своєю підлістю і цинізмом

Російський журналіст Олександр Тверськой прокоментував заяви Світлани Агєєвої після її зустрічі з полоненим сином в Україні.

Світлана Агєєва. Фото: УП.

Матір полоненого російського контрактника Віктора Агєєва своїми заявами про те, що її син потрапив у "суперечку", а люди не повинні стріляти в один одного, показали, що вона не відчуває ніякого почуття провини і так нічого не зрозуміла зі свого візиту в Україну. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Олександр Тверськой, передають Патріоти України.

"Суперечка" - це коли ваш синок у дворі побився і м'ячем вікно розбив сусідське. Коли ж ваш синок поїхав зі зброєю вбивати в іншу державу на неоголошену, віроломну війну - це не суперечка. "Люди не повинні стріляти один в одного". Так, а ще всі повинні любити один одного, берегти природу і переводити бабусь через дорогу. До речі, може уточните, які люди, в кого і чому стріляють?"- написав Тверськой.

Він уточнив, що українські військові стріляють у російських окупантів, які прийшли на чужу землю, а росіяни стріляють, щоб захоплювати чужі території.

"Країни повинні не воювати, а дружити". Ще одне гуманне відправлене язиком-помелом у вічність. По-перше, про які країни мова, мамо окупанта, конкретизуйте ваш посил, а то може бути країни не розуміють до кого ви звертаєтеся і тільки чекають вашої команди "дружити"? По-друге, коли одна країна нападає на іншу, то не виходить "не воювати". Ось прям раді були б дружити: разом їсти морозиво, ходити в кіно, а щось не виходить. Виходять відірвані кінцівки, ріки крові, блукаюче по країні горе. Якось не дружити в такій ситуації, не доходить, мамо окупанта?", - написав журналіст."Вибачте, пані Агєєва, але ви мало того що органічно підла і примітивна, але ще і в край знахабніли. А ще я зневажаю боягузтво, з якого ви і подібні вам мільйони громадян Російської Федерації складаєтесь - з тремтячих піджилок, спітнілих, тремтячих рученят, бігаючих очей. Загалом, чергова спроба скласти з себе відповідальність, ніякого натяку на почуття провини і каяття, такий плювок українцям на їхній же території", - наголосив Тверськой.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...