​"Ніякої розкішної презентації там не було, це просто такий стиль готелю InterContinental", - новоспечений письменник Ложкін про скромну вечірку друзів (відео)

Голова Адміністрації Президента Борис Ложкін відповів Катерині Осадчій на розпитування про закриту й розкішно обставлену презентацію його книжки "Четверта республіка".

Борис Ложкін

Справа була на виставці, присвяченій півстоліттю легендарного фільму Сергія Параджанова "Тіні забутих предків". Оскільки InterContinental «Катю, котру всі знають» не пустили. Патріоти України пропонують ознайомитися з інтерв’ю керівника АП.

-Борисе, зовсім нещодавно ви презентували власну книжку "Четверта республіка". Все відбувалося у розкішній бальній залі 5-зіркового готелю у Києві: 600 гостей, фуршет, президентська промова. І все це без преси, за зачиненими дверима. До чого така секретність? Що приховували? Чого стидалися, можливо?

-Було дуже багато преси, дуже багато журналістів. Абсолютно.

-Ні, Борисе. Ми це точно знаємо, нам в акредитації було відмовлено.

-Потрібно було мені зателефонувати. Я впевнений, у вас є мій телефон.

-Ви зараз не будете заперечувати, що не було жодної камери. Ні, не було, Борисе.

-Вирішуйте це з моєю pr-службою.

-До чого така розкішна презентація? Все ж таки, стан війни, всі роздратовані відсутністю реформ, підвищенням тарифів. До чого така презентація?

-Ніякої розкішної презентації насправді не було, це просто такий стиль готелю "Інтерконтиненталь", тобто, нічого спеціально не робили. Ми планували, чесно кажучи, робити це в "Мистецькому Арсеналі", але він був зайнятим Тижнем моди в цей час. І "Інтерконтиненталь" зараз коштує навіть скромніше, ніж "Мистецький Арсенал".

-Ви на посаді Голови Адміністрації Президента менше двох років, а вже написали книгу. Чи обговорювали це з Президентом? Адже ви перший очільник Адміністрації Президента, який спромігся написати книгу раніше за самого Президента.

-Проговорював. Президент підтримав цю ідею.

-На фуршеті ви зібрали політичних опонентів: Арсенія Яценюка і Володимира Гройсмана, якого пророкують в прем'єри. Як вам це вдалося?

-Там були бізнесмени і діячі культури, і, я думаю, всі найкращі сучасні художники теж там були. Це була така, я б сказав... багато людей з української еліти, не тільки політики. На мій погляд, повинні бути майданчики, де можуть зустрічатися в тому числі і опоненти.

-І це на презентації вашої книги.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...