​Німці в шоці: Путін знову дражнить Європу. Навмисний хід або дурість? - Соломон Манн

До європейців починає доходити - кого вони виростили на своїх грудях, відпоюючи нафто-еврами.

Соломон Манн

Німці вражені інтерв'ю Путіна газеті "Bild", цитують Патріоти України популярного ізраїльського блогера, котрий дуже добре знається на настроях європейського соціуму. Очільник Кремля готовий використовувати "російську карту" у відносинах з будь-якою країною де тільки є російська діаспора, як свого часу Гітлер використовував німецьку карту з Судетами і з Польщею. У цих умовах будь-яка країна, де є жменька росіян (а де зараз немає росіян?) Не може себе почувати спокійно поруч з російським звіром.

Я не уявляю мети Путіна, коли він робить такі необережні заяви, що межують з дурістю. Робити все щоб помиритися з Європою і при цьому лякати її вторгненням? Що може бути дурнішим за це. Злити того, хто може завдати тобі шкоди, дражнити перелякану Європу в той момент коли від неї залежить виживання російської економіки ...

Це або повне нерозуміння основ політики, або навмисний хід спрямований на самоізоляцію. Що це насправді - буде видно вже в цьому році, коли санкції стануть для Росії абсолютно нестерпними. Я схиляюся все ж до думки, що Путін просто дурний і не розуміє європейців настільки, що хоче їх зачарувати тим, чого вони насправді бояться. Така собі "чарівність гопника".

У кожному разі, інтерв'ю хоч і ретельно відредаговане, але страхітливо непрофесійне і суперечить інтересам Росії на мій погляд.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...