"Німці завжди пам'ятали, що стіна - це спорудження окупантів": Журналіст вважає, що Берлін - гарний приклад для України

Денис Казанський розповів про велику мрію німців, яка стала реальністю.

Берлін. Джерело: http://uainfo.org

"У сучасному Берліні дуже важко повірити в те, що колись це місто було поділено стіною. Занадто сюрреалістично це виглядає", — пише Денис Казанський, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Місцями фрагменти стіни залишили, щоб можна було зрозуміти, як це було 30 років тому. Виглядає моторошно. Але в основному там, де була стіна, залишили просто символічну лінію на асфальті.

Сьогодні ця лінія перетинає дороги, житлові квартали, і навіть проходить через будівлі. Там де раніше була стіна, тепер стоять хмарочоси та офісні центри.

Німці завжди пам'ятали, що стіна — це спорудження окупантів. І завжди мріяли позбутися її. Їхня мрія здійснилася. Цікаво, як буде в нас?"

Берлін. Джерело: http://uainfo.org

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки дефіцит боєприпасів: Полковник запасу назвав найбільшу проблему оборонних ліній ЗСУ на фронті

середа, 17 квітень 2024, 0:30

Головною проблемою оборонних ліній ЗСУ є не стільки дефіцит боєприпасів і зброї, як відсутність бійців. Про це сказав полковник запасу та колишній командувач аеромобільних військ України Іван Якубець в ефірі "Київ 24", передають Патріоти України. "Ми з...

Європейське майбутнє України можливе в концепції територіально "великої Болгарії" – сидіти, як миша, під європейським "фінансовим віником", - Олексій Кущ

середа, 17 квітень 2024, 0:15

"Якої Європи ми прагнемо – історичної чи реальної? Багато хто в Україні шукає "Європу, яку колись втратили" і якої більше не існує", - пише економіст Олексій Кущ на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Одні ...