Ніж + ніж = ножиці: Політолог розповів про змову США та Китая проти Росії

Останнім часом йде дуже серйозне зближення позицій Китаю і США з корейської проблеми.​

Андрій Піонтковський. Фото: Радіо Свобода.

Сполучені Штати і Китай ведуть серйозну роботу над спільним рішенням північнокорейської проблеми, що може перешкодити планам Росії, яка проявляє інтерес до КНДР. Про це в інтерв'ю виданню Kasparov.ru заявив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

«Не секрет, что все последние успехи «талантливых северокорейских ученых» были достигнуты благодаря помощи Кремля. И теперь Путин по той же модели снова пытается навязать себя в качестве миротворца для организации переговоров с Северной Кореей», — говорить він.

За його словами, Путін може поїхати в КНДР і домовитися про прямі переговори «между своим другом Ыном и своим другом Дональдом». «Но Путин не учитывает, что все эти ходы уже просчитаны в Вашингтоне, и там прекрасно понимают, кто стоит за ядерной программой КНДР», — сказав Піонтковський.

Він стверджує, що останнім часом йде дуже серйозне зближення позицій Китаю і США з корейської проблеми. «Вместе Китай и США технологически могут организовать смену режима в КНДР. К власти в таком случае придет какая-то коммунистическая фракция, полностью контролируемая Пекином, и новое правительство откажется от ядерного проекта. Так что в услугах Путина в Вашингтоне никто не нуждается. Но он об этом пока еще не знает», — стверджує експерт.

Піонтковський стверджує, що на можливу співпрацю США і Китаю з цього питання вказує ряд ознак: «Во-первых, еще во время официального визита Си Цзиньпина в США военные эксперты Китая и Соединенных Штатов провели совещание по вопросам безопасности ядерных объектов в случае падения режима Ына. Во-вторых, 2 декабря в Пентагоне состоялся китайско-американский семинар военных экспертов по изучению опыта Карибского кризиса».

Крім того, каже політолог, в останні дні була запущена гаряча лінія зв'язку між Пентагоном і Міністерством оборони Китаю. «Все это говорит о том, что Китай и США, по-видимому, взяли решение этой проблемы в свои руки», — впевнений експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...