"Норм на#бнулся плешивый" - у мережі активно обговорюють інцидент з Путіним в Сочі (фото)

Господар Кремля невдало для своєї спини зіграв матч у ролі хокеїста.

Путні пошкодив спину під час катання на льоду у Сочі з хокеїстами. Фото: соцмережі

За словами очевидців, Путін пошкодив спину під час катання на льоду з хокеїстами Нічної Ліги в Сочі, додаючи фото, яке набуло поширення в соціальних мережах. Про це пише rusjev.net, інформують Патріоти України.

Інцидент стався під час показового матчу, в якому Путін брав участь як хокеїст. Під час одного з віражів президент Росії впав, проте продовжив участь.

Потім як стало відомо, зі слів очевидців, президент поспішно залишив стадіон, а пізніше і Сочі. Кортеж Путіна супроводжувала карета швидкої допомоги з увімкненими мигалками, що обговорювалося в соціальних мережах.

До речі, у Путіна і раніше були проблеми зі спиною. Кілька років тому Путін не зміг сісти самостійно в крісло, під час візиту до Туреччини. Також у Путіна були проблеми зі спиною під час візиту до Мінська на переговорах з Порошенком.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Пішла від мене до доставника піци": Відомий український комік та блогер розповів про болісне розставання з дівчиною

субота, 27 квітень 2024, 18:29

Відомий український блогер, ведучий Женя Янович поділився подробицями свого особистого життя. Він розповів про розставання з колишньою та, як переживав розрив стосунків. Женя Янович зазначив, що розставання з колишньою дівчиною – це прикрий досвід для ...

Тіла спалили й підірвали: Російські військові вбили кількох людей в окупованій частині Херсонської області - ЗМІ

субота, 27 квітень 2024, 18:14

У тимчасово окупованій частині Херсонської області затримали двох російських окупантів, яких підозрюють у вбивстві кількох людей. Про це 25 квітня пише російський "Коммерсантъ", передають Патріоти України. За даними видання, затриманими виявилися війсь...