Нова фішка для денді - відпрасована борода (фото, відео)

Ідея викликала несподіваний ажіотаж.


Фото з ІнстаграмПопулярний б'юті-блогер Худа Каттан поділилася у соцмережі відео, у якому чоловікові вирівнюють за допомогою "прасочки" його довгу бороду, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.



Ролик, опублікований у Instagram, блогер супроводила питанням до своїх численних передплатників. Худа поцікавилася, чи стане вирівняна борода новим трендом.

Відео викликало чималий ажіотаж серед інтернет-користувачів, набравши понад 1,5 млн переглядів. Думка користувачів про незвичайну процедуру розділилася.
Одні назвали вирівнювання бороди "потворністю", інші ж вважали, що це веселий та оригінальний спосіб виглядати інакше інших.

Деякі користувачі порівняли героя відео з Чубаккою з "Зоряних воєн".

Додамо, що чимало чоловіків є шанувальниками "вигладженої" бороди. У соцмережі під хештегом #straightbeard можна побачити фото та відео цієї краси.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...