"Новый бюджет РФ: без пенсионеров, но с ракетами", - Злий Одесит

Вийшов на пенсію - на кладовище, логіка проста. А ось захищати велику і неосяжну батьківщину від капіталістів - це завжди актуально і важливо!

Росіянам повідомили, що гроші підуть не на них, а на "захист Росії". Ілюстрація: соцмережі.

"Итак, свершилось! Царь батюшка, президент России Владимир Путин, сегодня, своей твердой и натруженной рукой, подписал закон, согласно которому в 2018 году социальные расходы безжалостно урезаются в пользу силовых структур!", - пише блогер Злий Одесит у своєму ЖЖ, передають Патріоти України, та продовжує:

"Если по цифрам, то расходы на пенсии сократят на 51,5 млрд рублей, а на социальную политику – 53,4 млрд руб, что увеличит дефицит Пенсионного фонда с 158,9 млрд руб до 265,5 млрд руб. Социальную поддержку гражданам (помощь инвалидам) сократят на 6,6 млрд руб и т.д.

В свою очередь, правоохранительные органы получат дополнительные 27,3 млрд рублей, на развитие вооружений потратят ещё 97,4 млрд рублей, а так же… А что “так же” уже так сразу и не сказать, поскольку в бюджете РФ с некоторых пор появился секретный раздел, который может съедать сколько угодно миллиардов.

С другой стороны, после повышения пенсионного возраста, зачем вообще россиянам думать о пенсиях? Вышел на пенсию – на кладбище, логика проста. А вот защищать великую и необъятную родину от капиталистов, это всегда актуально и важно!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...