Нужно проверить его связи с РФ. Пинчук должен рассказать, на какие средства была размещена его статья в WSJ - Бутусов

Правоохоронцям необхідно перевірити зв'язки українського бізнесмена Віктора Пінчука з Росією, наголосив журналіст.

Віктор Пінчук. Фото:http://expres.ua/

Після публікації українським бізнесменом Віктором Пінчуком статті в газеті The Wall Street Journal правоохоронцям варто допитати його. Про це, заявив в коментарі виданню Гордон журналіст, головний редактор "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Откровенно говоря, я не знаю, что прокуратура могла бы предъявить Пинчуку. Но, думаю, уголовное дело и процессуальные действия в этом случае должны быть. Человек как минимум должен походить на допросы и дать показания, с кем и когда он встречался.

Пинчук должен рассказать, на какие средства была размещена его статья в The Wall Street Journal. Нужно проверить его связи с РФ. И тут все зависит от СБУ", - підкреслив Бутусов.

Як відомо, Пінчук опинився в центрі уваги медіа 30 грудня 2016 року, коли в колонці для видання The Wall Street Journal закликав українців піти на "болючі компроміси" заради доcягнення миру. Зокрема, він запропонував відмовитися на найближчий час від перспектив вступу в Європейський союз, забути про членство в НАТО, провести вибори на окупованих територіях і не наполягати на поверненні Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...