"Никакого особого народа "ДНР" нет, тебя обманули": Депутат Держдуми відповів на лист "школяра" з Донбасу

Дмитро Гудков обурився, що терористи на окупованій українській території прикриваються нібито дитячими вимогами заради брудної геополітики.

Депутату Держдуми прийшов лист з "ДНР". Ілюстрація:www.rbc.ua

Депутат Державної думи Росії Дмитро Гудков отримав з окупованого Донецька написаного дорослим почерком листа від "школяра Кирила" зі словами подяки за підтримку "народної республіки". Відповідна інформація з'явилася 3 березня в Facebook на сторінці політика, зазначають Патріоти України.

За словами Гудкова, він не повірив у те, що до нього звернувся підліток. Проте, депутат відповів на звернення до нього.

"Ранок починається з несподіванки. Мені пише восьмикласник Кирило з Донецька. Дякує за підтримку ДНР і просить якнайшвидше її визнати, тому що дуже хоче припинення війни. Обіцяє, що я не пошкодую, тому що їх народ дуже працьовитий", - написав Гудков.

Політик у відповіді автору листа підкреслив, що "Кирила" обдурили, що немає ніякого "народу ДНР", а розмови на цю тему є брудною геополітикою.

"Бачиш, Кирило, я теж дуже хочу припинення війни і жити в мирі. Тому я ніколи не підтримував "ДНР". Тут все просто: або "народна республіка", зубожіння наших країн і "обложена фортеця", або єдина Україна, з якою ми будемо жити в дружбі. (Ніякого особливого народу "ДНР" немає, тебе обманули.).

А ще, Кирило, я не вірю в те, що цей лист відправив ти сам. І не тільки тому, що на конверті акуратний дорослий почерк . Підлітки не грають в брудну геополітику, це доля тих, хто підписує за них конверти", - йдеться в тексті.

"Так що я дуже бажаю тобі вирости і жити в мирі. Захочеш - приїхати в Росію, захочеш - залишитися в українському Донецьку. Я ж хочу, щоб ти запам'ятав, як циніки використовували тебе для продовження війни, і ніколи більше не піддавався на це. Будь вірний собі, а не іншим.

До речі, більшість депутатів Думи не читають листів, які приходять від виборців. Так що передай своїм старшим товаришам, що не варто більше змушувати школярів переписувати чужі слова, це не працює. Депутат Держдуми не від "Справедливої Росії" Дмитро Гудков", - резюмував політик.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Кіберфахівці ГУР вивели з ладу російські онлайн-сервіси 1С – джерело

вівторок, 7 травень 2024, 22:53

Кіберфахівці Головного управління розвідки Міноборони України 7 травня вивели з ладу російські онлайн-сервіси компанії 1С. Про це повідомило "Суспільне" з посиланням на джерела у спецслужбі, передають Патріоти України. 1С спеціалізується на розробленні...

Зверніть увагу: Путін стає дедалі більше схожим на Брежнєва (фото)

вівторок, 7 травень 2024, 22:02

Сьогодні, 7 травня, у Росії відбулася п'ята за останню чверть століття так звана церемонія інавгурації Володимира Путіна. Після церемонії у соцмережах почали активно обговорювати схожість президента Росії Володимира Путіна і Генерального секретаря ЦК К...