"Мої 8 незмінних правил, якими я керуюся, коли готую:
1. Світ їжі безмежний. Тому є тільки котлети, борщ і олів'є – це не пробачно.
2. Солодко-солоні поєднання – божественні: чорний шоколад з морською сіллю, м'ясо з ягідним/фруктовим соусом, сир з конфітюром і т. д.
3. Їжа піднімає настрій. Вона повинна бути шалено смачною і приносити задоволення. В іншому випадку, їжа втрачає сенс і стає просто джерелом калорій.
4. Несмачних продуктів не існує – кожен унікальний по-своєму. Потрібно просто підібрати йому правильне поєднання, застосування і дозволити, тим самим, цьому смаку розкритися.
5. Квіти теж можна їсти. І вони приголомшливі, особливо чорнобривці.
6. Смачно – не означає дорого. Можна при найменших витратах готувати прекрасні страви.
7. Смак – це завжди експеримент.
8. Коли ви готуєте – правил і обмежень немає."
Серед ударних безпілотників, якими країна-агресор РФ атакує домівки українців, цивільні об'єкти чи фермерські господарства, інколи трапляються такі, в яких вимкнута бойова частина. Про це в п’ятницю, 24 жовтня, розповів фахівець із систем РЕБ і зв’язку...
"Ось, що ми маємо станом на зараз", - пише журналістка та письменниця Зоя Казанжи на своїй сторінці в соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністерство фінансів США (OFAC) оголосило про перші санкції за президентства Дона...