"Мої 8 незмінних правил, якими я керуюся, коли готую:
1. Світ їжі безмежний. Тому є тільки котлети, борщ і олів'є – це не пробачно.
2. Солодко-солоні поєднання – божественні: чорний шоколад з морською сіллю, м'ясо з ягідним/фруктовим соусом, сир з конфітюром і т. д.
3. Їжа піднімає настрій. Вона повинна бути шалено смачною і приносити задоволення. В іншому випадку, їжа втрачає сенс і стає просто джерелом калорій.
4. Несмачних продуктів не існує – кожен унікальний по-своєму. Потрібно просто підібрати йому правильне поєднання, застосування і дозволити, тим самим, цьому смаку розкритися.
5. Квіти теж можна їсти. І вони приголомшливі, особливо чорнобривці.
6. Смачно – не означає дорого. Можна при найменших витратах готувати прекрасні страви.
7. Смак – це завжди експеримент.
8. Коли ви готуєте – правил і обмежень немає."
Чесько-українська компанія RSE, заснована українськими інженерами у 2023 році, нарощує виробничі потужності та вже вийшла на темпи випуску 24–30 когенераційних модулів щомісяця. Завод розташований у Брно, і близько 40% комплектуючих виготовляються безп...
Удар спецназу Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони по кораблю біля берегів Новоросійська - це новий етап у виконанні бойових завдань на Чорному морі. Про це в ефірі Radio NV заявив полковник запасу ЗСУ, пілот-інструктор Роман Світан, передают...