"Мої 8 незмінних правил, якими я керуюся, коли готую:
1. Світ їжі безмежний. Тому є тільки котлети, борщ і олів'є – це не пробачно.
2. Солодко-солоні поєднання – божественні: чорний шоколад з морською сіллю, м'ясо з ягідним/фруктовим соусом, сир з конфітюром і т. д.
3. Їжа піднімає настрій. Вона повинна бути шалено смачною і приносити задоволення. В іншому випадку, їжа втрачає сенс і стає просто джерелом калорій.
4. Несмачних продуктів не існує – кожен унікальний по-своєму. Потрібно просто підібрати йому правильне поєднання, застосування і дозволити, тим самим, цьому смаку розкритися.
5. Квіти теж можна їсти. І вони приголомшливі, особливо чорнобривці.
6. Смачно – не означає дорого. Можна при найменших витратах готувати прекрасні страви.
7. Смак – це завжди експеримент.
8. Коли ви готуєте – правил і обмежень немає."
У ніч на неділю безпілотники атакували теплову електростанцію (ДРЕС – державна районна електростанція) у місті Шатура Московської області РФ. Про це повідомили російські Телеграм-канали 23 листопада, передають Патріоти України. Численні очевидці зафікс...
Після низки новин про можливе закінчення війни відома карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські, яка раніше прогнозувала фініш бойових дій на 2026 рік, розповіла в коментарі для ТСН.ua про деталі свого приголомшливого передбачення, передають Патріоти У...