"Мої 8 незмінних правил, якими я керуюся, коли готую:
1. Світ їжі безмежний. Тому є тільки котлети, борщ і олів'є – це не пробачно.
2. Солодко-солоні поєднання – божественні: чорний шоколад з морською сіллю, м'ясо з ягідним/фруктовим соусом, сир з конфітюром і т. д.
3. Їжа піднімає настрій. Вона повинна бути шалено смачною і приносити задоволення. В іншому випадку, їжа втрачає сенс і стає просто джерелом калорій.
4. Несмачних продуктів не існує – кожен унікальний по-своєму. Потрібно просто підібрати йому правильне поєднання, застосування і дозволити, тим самим, цьому смаку розкритися.
5. Квіти теж можна їсти. І вони приголомшливі, особливо чорнобривці.
6. Смачно – не означає дорого. Можна при найменших витратах готувати прекрасні страви.
7. Смак – це завжди експеримент.
8. Коли ви готуєте – правил і обмежень немає."
За останні кілька тижнів Україна чотири рази використовувала безпілотники для ударів по нафтових танкерах із "тіньового флоту" Росії, загострюючи війну на морі та демонструючи, що українські спецслужби почувають себе дедалі впевненіше, здійснюючи зухва...
У ніч проти 20 грудня російські військові зайшли у прикордонне село Грабовське, що на Сумщині. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на «Кордон Медіа». Понад 50 місцевих мешканців, які раніше відмовилися від евакуації, були примусово вивезе...