"Мої 8 незмінних правил, якими я керуюся, коли готую:
1. Світ їжі безмежний. Тому є тільки котлети, борщ і олів'є – це не пробачно.
2. Солодко-солоні поєднання – божественні: чорний шоколад з морською сіллю, м'ясо з ягідним/фруктовим соусом, сир з конфітюром і т. д.
3. Їжа піднімає настрій. Вона повинна бути шалено смачною і приносити задоволення. В іншому випадку, їжа втрачає сенс і стає просто джерелом калорій.
4. Несмачних продуктів не існує – кожен унікальний по-своєму. Потрібно просто підібрати йому правильне поєднання, застосування і дозволити, тим самим, цьому смаку розкритися.
5. Квіти теж можна їсти. І вони приголомшливі, особливо чорнобривці.
6. Смачно – не означає дорого. Можна при найменших витратах готувати прекрасні страви.
7. Смак – це завжди експеримент.
8. Коли ви готуєте – правил і обмежень немає."
Покровськ і Мирноград — два найбільш обговорюваних міста, на які націлений ворог, щоб окупувати. . Про ситуацію в цих населених пунктах, про загрозу оточення Мирнограду та ситуацію, яка розгорнулася навколо Гуляйполя. . Також проговорили статистику з...
На території санаторію Жовтень у Конча-Заспі стався конфлікт із стріляниною і взяттям полонених між представниками Головного управління розвідки Міноборони та військовослужбовцями в/ч А4005. Про це увечері в середу, 3 грудня, повідомляє Українська прав...