Низка порад усім кухарям від переможця шоу "Мастер Шеф"

​Відомий український кулінар Євген Клопотенко розповів, які правила потрібно використовувати на кухні, щоб все вдавалось.

Євген Клопотенко

Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України. Серед правил, Євген поділився, що квіти можна теж їсти, а несмачних продуктів в природі не існує. Отже, слово майстру.

"Мої 8 незмінних правил, якими я керуюся, коли готую:

1. Світ їжі безмежний. Тому є тільки котлети, борщ і олів'є – це не пробачно.

2. Солодко-солоні поєднання – божественні: чорний шоколад з морською сіллю, м'ясо з ягідним/фруктовим соусом, сир з конфітюром і т. д.

3. Їжа піднімає настрій. Вона повинна бути шалено смачною і приносити задоволення. В іншому випадку, їжа втрачає сенс і стає просто джерелом калорій.

4. Несмачних продуктів не існує – кожен унікальний по-своєму. Потрібно просто підібрати йому правильне поєднання, застосування і дозволити, тим самим, цьому смаку розкритися.

5. Квіти теж можна їсти. І вони приголомшливі, особливо чорнобривці.

6. Смачно – не означає дорого. Можна при найменших витратах готувати прекрасні страви.

7. Смак – це завжди експеримент.

8. Коли ви готуєте – правил і обмежень немає."

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...