"Мої 8 незмінних правил, якими я керуюся, коли готую:
1. Світ їжі безмежний. Тому є тільки котлети, борщ і олів'є – це не пробачно.
2. Солодко-солоні поєднання – божественні: чорний шоколад з морською сіллю, м'ясо з ягідним/фруктовим соусом, сир з конфітюром і т. д.
3. Їжа піднімає настрій. Вона повинна бути шалено смачною і приносити задоволення. В іншому випадку, їжа втрачає сенс і стає просто джерелом калорій.
4. Несмачних продуктів не існує – кожен унікальний по-своєму. Потрібно просто підібрати йому правильне поєднання, застосування і дозволити, тим самим, цьому смаку розкритися.
5. Квіти теж можна їсти. І вони приголомшливі, особливо чорнобривці.
6. Смачно – не означає дорого. Можна при найменших витратах готувати прекрасні страви.
7. Смак – це завжди експеримент.
8. Коли ви готуєте – правил і обмежень немає."
Український хореограф Влад Яма 22 листопада розмістив у Instagram Stories фото зі зйомок шоу "Танці з зірками", де він разом з українською співачкою Наталією Могилевською, на той момент – його партнеркою, передають Патріоти України. На знімку також вид...
Під час операції під Добропіллям бійці 25-го окремого штурмового батальйону взяли в полон чимало росіян. Частина окупантів опинилась у реальному котлі – без води, без їжі, без командирів, які просто кинули їх гнити в підвалах. Відео операції та інтерв’...