"Мої 8 незмінних правил, якими я керуюся, коли готую:
1. Світ їжі безмежний. Тому є тільки котлети, борщ і олів'є – це не пробачно.
2. Солодко-солоні поєднання – божественні: чорний шоколад з морською сіллю, м'ясо з ягідним/фруктовим соусом, сир з конфітюром і т. д.
3. Їжа піднімає настрій. Вона повинна бути шалено смачною і приносити задоволення. В іншому випадку, їжа втрачає сенс і стає просто джерелом калорій.
4. Несмачних продуктів не існує – кожен унікальний по-своєму. Потрібно просто підібрати йому правильне поєднання, застосування і дозволити, тим самим, цьому смаку розкритися.
5. Квіти теж можна їсти. І вони приголомшливі, особливо чорнобривці.
6. Смачно – не означає дорого. Можна при найменших витратах готувати прекрасні страви.
7. Смак – це завжди експеримент.
8. Коли ви готуєте – правил і обмежень немає."
На окупованій території України, відносно далеко від лінії вогню, діє підрозділ безпілотників "Каскад", куди прагнуть потрапити на службу представникам російської еліти. Про цей підрозділ розповіло видання The New York Tmes, передають Патріоти України....
У Новооскольському окрузі Бєлгородської області країни-агресора Росії потяг наїхав на вибуховий пристрій. Про це заявив місцевий губернатор В’ячеслав Гладков у Telegram, передають Патріоти України. Гладков стверджує, що вибуховий пристрій було закладен...