Обычное, морозное утро в Новосибирске. Накануне митинга против повышения тарифов ЖКХ - Злий одесит (фото)

По місту вже роз'їжджають БТРи.

Фото:http://zloy-odessit.livejournal.com/

"Это Новосибирск сегодня. Обычное, будничное, морозное утро. Ничего особенного. Правда, на 28 января в этом городе намечен митинг против повышения тарифов ЖКХ. Но, уверен, события никак не связаны не между собой... Правда ведь?" Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

Но, если без сарказма и недосказанности, то как же тут не вспомнить события декабря прошлого года, когда полиция практически полностью оцепила город Гуково, что бы не выпустить шахтёров на митинг в Москву. Что же теперь? Протесты против повышения тарифов ЖКХ, а по городу заранее уже колесят БТРы? Или просто совпадение?

Кстати, в этом мраке есть и довольно забавный момент. Один из БТРов заглох на дороге. И вот тут я даже не знаю, если люди и вправду достигнут точки кипения, то остановит ли их такой лом?

И заглянем чуть дальше - это они собрались против НАТО воевать, когда даже против собственного народа до пункта назначения толком доехать не могут? В общем, суровые будни Новосибирска.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топ-окупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...