Обережно, вас обманюють! Що треба знати українцям, купуючи товари в магазині

​Найпоширеніший у наш час спосіб - поступове зменшення ваги чи об'єму того чи іншого товару при збереженні старої ціни чи навіть її збільшенні.

Прикладів безліч. Пляшки молока, в яких замість літра 930, 900 чи навіть 890 мілілітрів. У коробки зі сметани, що раніше містили стандартні 500 мл, тепер фасують 400, а то і 350 мл, інформують Патріоти України.

Так само схудли банки зі згущеним молоком, туби з кетчупами, упаковки вершкового масла. Стандартні шоколадки зі звичних 100 гр попервах похудішали до 90, а згодом до 85 та 80 гр. Літрових соків теж вже практично не зустріти, скрізь дрібним шрифтом зазначено 900 чи 950 мл (+-15мл).

Навіть фірмові рошенівські (а за ними й інші торгові марки) кілограмові торти попервах втратили 100 гр, а тепер узагалі важать 850 гр (півкілограмові просіли до 450 гр). Та хітом сезону по праву можна вважати обухівський туалетний папір. Виробники, не надто мудруючи, просто звузили стандартний рулон на сантиметр (на фото). Типу скільки там того сантиметра, споживач схаває й навіть не помітить.

Як на мене, увесь зазначений ваговий лохотрон за бажання можна та необхідно кваліфікувати як порушення прав споживачів шляхом введення їх в оману.

Автор: Олександр Соколенко

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Будь вони прокляті разом із їхнім Путіним": У Селидовому удар росіян зруйнував будинок 73-річної жінки (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:19

У Селидовому ракетний удар РФ пошкодив будинок 73-річної мешканки Ніни. Це вже втретє її доведеться відновлювати оселю після російських атак. Про це повідомило "Суспільне", передають Патріоти України. В ніч обстрілу жінка пішла в гості, а коли повернул...

Група робітників опинилась під завалами: В Росії обвалився золотодобувний рудник (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:04

18 березня в Амурській області Росії обвалився золотодобувний рудник, під завалами опинились 13 осіб. Про обвал писали російські пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що сталося руйнування в Амурській області на золотодобувній шахті, інц...