Один розважає окупантів, інший - їздить в АТО з концертами. Обидва - Заслужені артисти України. Може, час почати масштабну ревізію звань та нагород? - Приходько

Співачка прокоментувала виступи Віталія Козловського у Москві на день перемоги.

Анастасія Приходько. Фото:tabloid.informator.newsУкраїнська співачка Анастасія Приходько прокоментувала виступ артиста Віталія Козловського в Москві на 9 травня. Вона нагадала про його фотографії із сепаратисткою Нелею Штепою, його відповіді, що він не знає, хто почав війну на Донбасі. Виконавиця дивується, чому вона повинна виступати на одній сцені з такими артистами і чому деякі співаки досі носять звання "заслужених". Про це артистка написала у Facebook, передають Патріоти України.

"Коли він фотографувався та співав дифірамби Нелі Штепі — всі мовчали. Коли він говорив, що не знає, хто почав війну — всі мовчали. Заспівав на концерті 9.05.2018 у Москві — всі прокинулись. Ну, слава Богу, звісно, але я не про це. От поясніть мені, як так — людина, якщо так про Козловського можна висловитися, підтримує колаборантку Штепу, не знає, хто з ким воює, розважає окупантів — заслужений артист України, і людина, яка відмовилася від всіх зв’язків з Росією, їздить на фронт з концертами і допомогою, спускається у шанці і бліндажі до наших воїнів — Заслужений Артист України", — написала Анастасія.

Приходько цікавиться, чому держава не реагує на такі прецеденти. "Так, я про себе. Чому я маю бути в одному "клубі" з ним, Лободою, всякими там Лорак і Повалій, які взагалі "народні"? Може врешті час почати масштабну ревізію звань та нагород?

Адже так скрізь: Юрій Шухевич, син Головного командира УПА Романа Шухевича, багатолітній в’язень радянських таборів, зір там втратив — Герой України і голова фракції "Опозиційний Блок" Юрій Бойко — теж Герой України. Ну як так? Скільки все це може тривати?" — питає співачка.

Як повідомлялося раніше, Віталій Козловський після виступу у Москві вважає, що це не зрада, і що він зробив усе правильно, донісши свою ідею до росіян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...