"Один украл из бюджета сотни миллионов, другая зарабатывала на махинациях с углем" - Казанський про Бойка і Королевську, які раптом "згадали" про ветеранів

Журналіст наголосив, що злодюга і пройдисвіт, який докоряє іншим в тому, що вони неправильно пам'ятають і не достатньо пишаються, - його улюблений типаж у вітчизняній політиці.

Фото:facebook

"Бывшие министры правительства Азарова Бойко и Королевская внезапно вспомнили, что они любят ветеранов." Про це пише у своєму Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України, продовжуючи:

Люблю такие истории. Ворюга и проходимец, укоряющий меня в том, что я неправильно помню и не достаточно горжусь, – мой любимый типаж в отечественной политике.

Один любитель ветеранов украл сотни миллионов долларов из бюджета, закупив для "Черноморнефтегаза" знаменитые вышки, которые теперь называют его именем.

Другая зарабатывала на махинациях с углем и мошеннических схемах по вывозу лома цветных металлов в Россию через ОРДЛО.

У проигравших войну ветеранов Вермахта пенсия раз в семь-восемь больше, чем у этих почтенных старцев, потому что в Германии нет министра, который может на глазах у всей страны тупо украсть 150 млн долларов на одной вышке.

Но на пресс-конференции все предпочитают умолчать об этом очевидном факте. Зачем расстраивать уважаемого человека, гггг.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...