"Один украл из бюджета сотни миллионов, другая зарабатывала на махинациях с углем" - Казанський про Бойка і Королевську, які раптом "згадали" про ветеранів

Журналіст наголосив, що злодюга і пройдисвіт, який докоряє іншим в тому, що вони неправильно пам'ятають і не достатньо пишаються, - його улюблений типаж у вітчизняній політиці.

Фото:facebook

"Бывшие министры правительства Азарова Бойко и Королевская внезапно вспомнили, что они любят ветеранов." Про це пише у своєму Facebook журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України, продовжуючи:

Люблю такие истории. Ворюга и проходимец, укоряющий меня в том, что я неправильно помню и не достаточно горжусь, – мой любимый типаж в отечественной политике.

Один любитель ветеранов украл сотни миллионов долларов из бюджета, закупив для "Черноморнефтегаза" знаменитые вышки, которые теперь называют его именем.

Другая зарабатывала на махинациях с углем и мошеннических схемах по вывозу лома цветных металлов в Россию через ОРДЛО.

У проигравших войну ветеранов Вермахта пенсия раз в семь-восемь больше, чем у этих почтенных старцев, потому что в Германии нет министра, который может на глазах у всей страны тупо украсть 150 млн долларов на одной вышке.

Но на пресс-конференции все предпочитают умолчать об этом очевидном факте. Зачем расстраивать уважаемого человека, гггг.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...

"Оточення Путіна має розуміти, що його фізичне усунення - єдиний шанс на порятунок для них. Інакше він розпочне війну із Заходом", - Ейдман

вівторок, 19 березень 2024, 6:15

"Програма нового строку Путіна - глобальна катастрофа", - пише у своєму блозі Ігор. "Із новин: "Згідно з аналізом спецслужб Німеччини, Росія готується до масштабного конфлікту із Заходом, на що вказує реорганізація російської армії, пересування військ ...