Окрім самогубства: "У российского президента в запасе остался только один путь", - Шендерович

Репутація Путіна вже всім зрозуміла, тому вірити його словам не можна. Він нікуди від влади не подінеться, і єдине місце, куди російський президент може далі піти, це - Гаага, вважає письменник.

Володимир Путін. Фото:Хартия'97

Путін вже встиг сходити в Україну і Сирію, і тепер у нього залишилася одна дорога - в Гаазький суд. Заява про завершення кар'єри, яка прозвучала від Путіна, є черговим вкиданням, і він збирається залишатися на своєму посту довічно, якщо цьому нічого не завадить. Таку думку озвучив в ефірі Эхо Москвы російський письменник Віктор Шендерович, зазначають Патріоти України.

"Репутация Путина уже всем ясна, поэтому верить его словам нельзя. Он никуда от власти не денется, и единственное, куда российский президент может дальше пойти, это – Гаага. Однако Гааги может и не быть, но только в том случае, если не будет военного поражения. От власти тоже уйти нельзя, потому как с рычагов станут снимать отпечатки пальцев", - вважає Шендерович.

На його думку, Путін ще раз може застосувати стратегію "підміни", коли він на своє місце ставив Медведєва на один термін. "Путин может пойти на такой вариант, но он будет очень рискованным, ведь так можно упустить власть. Вероятно и то, что народ упадет ему в ноги и попросит остаться", - зазначає письменник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...

"Репліки зі змістом "та в носі ми бачили, що подумає Путін" означають, що вже сформований фундамент для цілого масиву рішень", - Голобуцький

четвер, 9 травень 2024, 0:15

"Дві практично одночасних новини", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Міністр внутрішніх справ Великої Британії прокоментував висилку російського аташе з пита...