Окупанти отруїли дітей Донецька, - Фашик Донецький (фото)

В окупованому Донецьку 35 маленьких дітей у віці від року до двох потрапили в лікарню, спробувавши м'ясне пюре виробництва Росії, що прийшло в гуманітарці. Також отруїлися овочевим пюре немовлята до 6 місячного віку.

В Донецьку масове отрєння дітей. Фото: Вголос."О какчестве русской говнонитарки говорили много, часто и с откровенным матом. Даже самая откровенная вата боялась кормить не врагов от тем, шо везли с немытой на оккупированные рф территории, ведь что там внутри - неизвестно никому вообще". Так пише на своїй сторінці в Фейсбуці блогер Фашик Донецький, передають Патріоти України і цитують далі:

"В оккупированном рф Донецке произошло то, что таки должно произойти - дети траванулись русской гуманитаркой. Инфекционное отделение больницы Вишневского забито больными детьми:

35 маленьких детей в возрасте от года до двух отравились мясными пюре производства рф, дети до полугода отравились овощными пюре того же производителя и хапнули дизентерию. Все это добро привез гумконвой из рф.

Три палаты детей, отравленных русской гуманитаркой. Персоналу больницы под страхом подвала сказали молчать.

Я недавно выкладывал в открытый доступ фото пюре гуманитарки из рф, прошу еще раз обратить внимание на эти фотографии . На фотках четко видно какчество продуктов и почему Америке пиз*ец уже завтра.

Желаю россиянам накормить такой же говнонитаркой своих детей, помощники - асвабадитили, су*а".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сирський прокоментував чутки про ймовірний наступ окупантів на Харків

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:40

Україна не можна ігнорувати будь-яку інформацію про підготовку ворога до наступальних дій, у тому числі і ці оцінювання західними ЗМІ щодо нової загрози наступу на Харків. Про це заявив Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти Украї...

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...