"Он цинично делает нас дураками", - Гордон про Яценюка (відео)

Якщо змінити прем'єр-міністрові на своїй посаді нічого не вдається, то краще добровільно піти, а не хапатися за владу з усіх сил, шантажуючи при цьому країну, начебто як народу буде погано у випадку відставки його уряду.

Арсеній Яценюк. Фото:varota.com.ua

"Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк цинічно робить нас дурнями". Про це заявив журналіст і телеведучий Дмитро Гордон на передачі Шустер LIVE Будні, зазначають Патріоти України.

"Знову жменя мерзотників пробилася на верх і вирішують свої вузько-конфесійні питання ... Ну якщо не хоче народ цей уряд, що потрібно зробити нормальному мужику ... Встати і сказати:"ну хлопці я не впорався або намагався, але не вийшло. Я йду.

"Ну не можна цими руками ось так хапатися і триматися, що це таке, що за шантаж цілої країни. Якщо я піду вам буде погано, вам так буде погано, як не було ще ніколи. Ви ще не знаєте, що таке погано.

Та скільки можна ??? Він цинічно робить нас дурнями, адже всіх робити дурнями не можна ... все всі розуміють", - сказав Дмитро Гордон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...