"Он цинично делает нас дураками", - Гордон про Яценюка (відео)

Якщо змінити прем'єр-міністрові на своїй посаді нічого не вдається, то краще добровільно піти, а не хапатися за владу з усіх сил, шантажуючи при цьому країну, начебто як народу буде погано у випадку відставки його уряду.

Арсеній Яценюк. Фото:varota.com.ua

"Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк цинічно робить нас дурнями". Про це заявив журналіст і телеведучий Дмитро Гордон на передачі Шустер LIVE Будні, зазначають Патріоти України.

"Знову жменя мерзотників пробилася на верх і вирішують свої вузько-конфесійні питання ... Ну якщо не хоче народ цей уряд, що потрібно зробити нормальному мужику ... Встати і сказати:"ну хлопці я не впорався або намагався, але не вийшло. Я йду.

"Ну не можна цими руками ось так хапатися і триматися, що це таке, що за шантаж цілої країни. Якщо я піду вам буде погано, вам так буде погано, як не було ще ніколи. Ви ще не знаєте, що таке погано.

Та скільки можна ??? Він цинічно робить нас дурнями, адже всіх робити дурнями не можна ... все всі розуміють", - сказав Дмитро Гордон.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дерев'яна риба" з пропелером у хвості. Як і навіщо у середині XIX століття каталонський журналіст створив перший у світі підводний човен

понеділок, 30 вересень 2024, 9:08

28 вересня виповнюється 205 років іспанському винахіднику, художнику, журналісту та політику Нарсісо Монтуріолу. Саме він є автором першого підводного човна, який успішно пройшов випробування, нагадують Патріоти України. Першиґа субмарина Ictíneo I бул...

Українські дрони знищили 60 “Кинджалів” у Єйську, аеропорту де тимчасово перебував цей небезпечний вантаж, більше немає, — Невзоров

понеділок, 30 вересень 2024, 8:38

Російський опозиціонер Олександр Невзоров підтвердив, що вибухи вразили стратегічно важливий об'єкт, де зберігалися ці ракети, передають Патріоти України. У Єйську Краснодарського краю в Росії пролунали вибухи в ніч із 28 на 29 вересня. На аеродромі мо...