ООН себе вже вичерпала. Зараз іде деградація G20, - Небоженко (відео)

В світі спостерігається загострення різних конфліктних тенденцій і при цьому - ослаблення серйозних інститутів регуляції, як приміром, ООН.
В.Небоженко. Фото: Политика и Деньги.

Світова преса і світове експертне середовище мляво відреагували на події "Двадцятки". Ми з вами присутні не тільки при посиленні різних конфліктних тенденцій в світі, але і при ослабленні на цьому тлі серйозних інститутів регуляції - інституту ООН. Про це під час прес-конференції заявив політолог Віктор Небоженко, пишуть Патріоти України.

"Ми бачили недавно, як Росія "зарубала" рішення ради безпеки по північно-корейській ракеті. Справа навіть не в тому, що вона має на це право (будь-який член ради безпеки має на це право). Справа в мотивації, яка виявилася наче фейлетон. По стилю "нас тут немає, ми тут не присутні", - вважає Небоженко.

"Ми бачимо, як йде деградація спочатку інституту гарантії з приводу Будапештського (меморандуму - Ред.) по відношенню до України, тепер йде деградація ООН.

ООН себе вже вичерпала і це добре видно. Тепер йде деградація і "Двадцятки". Якоїсь загальної позиції так і не було вироблено. Ну сфотографувалися з Путіним і без Путіна, але при цьому зустріч нічим не закінчилася. Це вже погано для нас, тому що міжнародний фактор є для нас визначальним. І тому, якщо міжнародні чинники будуть конфліктувати, посилюватися і слабшати, то нам буде несолодко", - продовжив експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...