"Оппоблок" зовет "русскую весну" в Мариуполь? Гоните этих тварей поганой метлой, - Сазонов

Політолог прокоментував активізацію діяльності членів "Опозиційного блоку" у прифронтовому місті.

Намети "Опоблоку" в Маріуполі. Ілюстрація:bdzhola.com

Політолог Кирило Сазонов відреагував на діяльність "Опоблоку" в Маріуполі. Про це він написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

Я так понял, "Оппоблок" зовет "русскую весну" в Мариуполь? Депутат этот местный на всю голову больной, палатки, листовочки про страшных нацистов и ущемления русского языка.

Ребята, гоните этих тварей поганой метлой. Если не понимаете, куда вас хотят продать, съездите в Донецк, посмотрите, как выглядит русский мир.

А потом берите этих депутатов вместе с их шестерками-агитаторами, заверните в их же палатки, довезите до Волновахи и волшебным пенделем отправляйте в ДРН.

Украинский паспорт лучше отобрать в процессе, чтобы не могли вернуться. Это жестоко, но лучше они пусть уйдут туда, чем приведут русскую чуму к вам домой...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...