Останній стрибок Кремля: Незалежній Білорусі залишилось максимум два роки - аналітик

За словами експерта, президент об'єднаної держави буде сидіти в Москві, а віце-президент в Мінську, і трапиться такий поворот історичних подій, згідно з його прогнозами, вже у 2020 році.

Лукашенко і Путін. Ілюстрація:Replyua.net

Руслан Бортник, який є науковим директором Українського інституту політичного аналізу і менеджменту, заявив, що в найближчі два роки Росія, яка марить відновленням своєї імперії і Білорусь об'єднаються в одну державу. Про це повідомляють Патріоти України.

Бортник повідомив, що президент такої держави буде сидіти в Москві, а віце-президент в Мінську, і трапиться такий поворот історичних подій, згідно з його прогнозами, в 2020 році. Він зазначив, що у країни-агресора є два варіанти подальшого розвитку подій, а саме "український" і "білоруський".

Якщо РФ вибере перший варіант, то в цьому випадку вона спробує посилити свій тиск на Київ і буде намагатися відновити свій вплив в Україні до кінця політичного циклу. Якщо ж Москва вибере другий варіант, то для Росії, на думку експерта, не доведеться прикладати жодних зусиль для об'єднання двох країн в одну державу.

Експерт підкреслює, що через якийсь час такий недопроект може розширитися, в нього увійдуть в основному не визнані цивілізованим світом держави, такі як Абхазія, Південна Осетія і "Л/ДНР". Наостанок Руслан Бортник заявив, що завдяки подібним крокам диктатор Путін матиме шанси на обрання його президентом на наступну каденцію.

Джерело: Диалог.UA
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На окупованій Донеччині раптово зникла група перевіряючих від Міноборони РФ - соцмережі

вівторок, 16 квітень 2024, 12:14

З чуток, перевірка була не простою. У рамках підготовки до літньої наступальної кампанії у військах проводять позапланові перевірки з метою виявлення нестачі майна, транспорту, спорядження для військових. Що саме сталося з перевіряючими – поки що не яс...