Озвучена сума контракту Демчишина з "Нафтогазом"

І це сотні тисяч доларів.....

Колишній міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин повинен отримати 645 тисяч доларів за 4-річний контракт з Національною акціонерною компанією "Нафтогаз України". Про це йдеться в даних про контракти "Нафтогазу України", передають "Українські новини".

"Чотирирічний контракт колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина з Національною акціонерною компанією" Нафтогаз України " на посаді члена наглядової ради передбачає його винагороду в розмірі 645 тис. доларів", - пише агентство.

Винагорода ще трьох незалежних членів наглядової ради - Маркуса Річардса, Чарльза Проктора і Пола Уорвіка - становить 860 тис. євро. Їх контракти діють до 23 березня 2020 року.

Відзначається, що серед оприлюднених "Нафтогазом" контрактів за 2016 рік, контракт голови наглядової ради Юлії Ковалів відсутній. До звільнення з державної служби вона не мала права на винагороду від "Нафтогазу України" за посаду голови наглядової ради. Ковалів звільнилася з посади першого заступника міністра економіки в середині листопада 2016 року.

Як повідомлялося, кандидатура Демчишина в якості п'ятого члена наглядової ради НАК "Нафтогаз України" була подана за погодженням з президентом України Петром Порошенком.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...