Падіння гривні і "сюрпризи" з платіжками: Що чекає на українців цієї осені

Восени українців очікують неприємні "сюрпризи" : восени прийдуть нові платіжки за опалення, а девальвації гривні до долара не уникнути.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Сегодня".

У 2017 році неприємний сюрприз чекає на субсідіантів, яким скоротили соціальні нормативи. Тепер українцям доведеться або економити, або платити більше.

Згідно з оцінками Міністерства соціальної політики, комунальної знижкою зможуть скористатися близько 9 млн сімей, тобто понад половини від усіх домогосподарств країни.

Крім того, цієї осені пара долар/євро може помінятися місцями. За прогнозами, поки європейська валюта в Україні буде дешевшати, американська - почне дорожчати.

"Подальша поведінка курсу євро в Україні буде і надалі повністю залежати від коливань європейської валюти до долара. Вельми вірогідна корекція євро після настільки тривалого зростання, і це означає, що євро може подешевшати восени до 28,5-29 грн", - зазначив аналітик "Альпарі" Вадим Іосуб.

При цьому виконавчий директор Міжнародного фонду Блейзера Олег Устенко також упевнений, що девальвації гривні до долара не уникнути.

"Для того, щоб виконати закладені в державний бюджет показники, долар повинен вже з вересня плавно дорожчати до позначки в 28,5 грн до кінця року", - резюмував Устенко.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...