"ПАК ФА Т-50 - недосамолету неба таки не видать", - Злий одесит

Запуск в серійне виробництво грози російської авіації ПАК ФА Т-50 знову відкладається. Вже втретє.

 ПАК ФА Т-50. Фото: MilitaryRussia.Ru.

Я навіть не здивований! Серійні поставки не маючого аналохів в світі російського багатоцільового винищувача п'ятого покоління ПАК ФА Т-50 переносяться на 2018 й рік! Про це заявив заступник міністра оборони Росії Юрій Борисов, який раніше заявляв, що літак піде в серію в 2016-м ... а потім в 2017-м ... Загалом, довгий шлях "недосамолета".Так пише у своєму блозі Злий одесит, передають Патріоти України і цитують далі:

"Лично для меня, человека внимательно следящего за перипетиями, происходящими с российской гордостью пятого поколения данный перенос не удивителен, а даже ожидаем! И более того, я уверен, что в 2018-м оголтелые ура-патриоты услышат о переносе на 2019-й и так до бесконечности.

И как тут не вспомнить о волне насмешек в адрес никчёмного и унылого F-35, который даже Дональд Трамп не хочет покупать для армии США. А, что в результате? ВС США закупят 90 истребителей F-35 за $8,2 млрд по цене $94,6 млн за штуку, что на 7,3% ниже их нынешней стоимости. Трамп не самолёт критиковал - он скидку Lockheed Martin выбивал!

А, что китайцы? А китайцы уже полным ходом ставят на поток свой J-20, запуская третью производственную линию на мощностях Chengdu Aircraft Industry Group, что позволит нарастить выпуск истребителей пятого поколения на 12 единиц, а суммарно - 36 готовых образцов в год!
В общем, недосамолёту - недосудьба. Иначе никак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...

ЗСУ вдалося вибити противника з двох позицій на Бахмутському напрямку, - комбат 92-ї омбр

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:15

Командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92-ї окремої механізованої бригади Юрій Федоренко заявив, що у Часовому Яру противника немає, місто повністю контролюється Силами оборони України, передають Патріоти України. "Бойо...