"Пам'ятаєте, я писав про "пам'ятник зраді Ющенка" на Верецькому перевалі. Ось це і є той пам'ятник", - блогер

Угорські шовіністи не просто так забажали побудувати цей пам'ятник саме в цьому місці. І не просто так Леонід Кучма свого часу не давав дозволу це зробити.

Сумнівний пам'ятник на Верецькому перевалі. Фото: соцмережі.

"Пам'ятаєте, я вчора писав про "пам'ятник зради Ющенка" на Верецькому перевалі, що на межі Закарпатської і Львівської областей? Ось це і є той пам'ятник, міфічній події переходу угорців через цей перевал, коли вони кочували з теперішньої території Російської Федерації в Європу", - пише Микола Ляхович на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Так, було б нічого, якби цей міф не використовувався угорськими шовіністами як пропаганда проти територіальної цілісності України. Адже на їх думку, саме звідси, тобто з межі Львівської і Закарпатської області України починаються землі їх "великої Угорщини".

Але проблема не лише в цьому міфі. Справа в тому, що саме в цих місцях на Верецькому перевалі угорські і польські окупанти у березні 1939 року вчинили злочин проти людяності, розстрілюючи полонених вояків Карпатської Січі. Трохи нижче, знаходиться відповідний меморіальний комплекс збудований Львівською владою. Але до нього не водять масово українських школярів із Закарпаття, яке боронили Січовики від тодішніх гітлерівських союзників-угорців. Так само не водять українських школярів з інших регіонів України. Не знають українці про реальний подвиг своїх реальних предків, на своїй Богом даній землі...

Проте, за ту годину поки ми проводили захід з пошанування січовиків на меморіалі розташованому трохи нижче - повз нас провели до трьох сотень дітей та молоді з Угорщини. Яких підводили до цього антиукраїнського з моральної точки зору, і протизаконного з юридичної, пам'ятника, де їм розповідали міфи, про те, що саме з цих українських Карпат починається Угорщина... Як Ви думаєте, з яким ставленням до українців і територіальної цілісності України виростатиме ця угорська молодь?!

Все це, до речі, ще й охороняється поліцією, яку утримує не Уряд Угорщини, а Уряд України за гроші українських платників податків! До чого вище згаданий невдаха Віктор Андрійович Ющенко?! А до того, що як розповідають українські патріоти Закарпаття, навіть Кучма, коли йому пояснили, що це хочуть збудувати на Верецькому перевалі угорські шовіністи, заборонив здійснення цього антидержавного задуму. А зрадливий невдаха Ющенко не лише дозволив це зробити, але його адміністрація тиснула на відповідні органи влади, щоб всупереч українському законодавству і здоровому глузду, ця ганьба там з'явилася! Більше того, кажуть сей холуй ще й взяв участь у відкритті цієї протизаконної ганьби.

На це страхіття на вершині Верецького перевалу досі не має відповідних погоджувальних документів. Тому, якби ГПУ не очолювали такі ж як Ющенко патологічні зрадники як то Юрій Луценко - то на неодноразові звернення української громади Закарпаття, ця ганьба була б ліквідована.

Хоча, з іншого боку, я не прихильник демонтажу цього страхіття, а прихильник його вдосконалення. Тобто, на ньому мають бути таблички українською, угорською, польською і англійською мовою, що тут мав бути пам'ятник міфічній події яку хотіли глорифікувати угорські шовіністи на костях українських вояків Карпатської Січі, яких знищено в злочинний спосіб. Також на ньому зробити великий Тризуб, поставити флагштоки з синьо-жовтим і червоно-чорним стягом, і написати на вище згаданих мовах, що українці раді всім на своїй споконвічній землі, хто поважає їх і територіальну цілісність України - а ворогів українців і української державності чекає кара як злочинців. І хай їздять, читають, і пам'ятають!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...