Панацея проти заторів: Ілон Маск показав фото тунеля, який вирішить проблему Лос-Анджелеса

Тунелі дозволять добиратися з передмість Лос-Анджелеса в центр міста всього за кілька хвилин.

Фото: twitter.com.Американський підприємець, засновник Tesla та SpaceX Ілон Маск опублікував свіже фото тунелю під Лос-Анджелесом, яке будує його компанія The Boring Company. Фото він розмістив в своєму Twitter, повідомляють Патріоти України.

Тестовий тунель під Лос-Анджелесом, довжина якого понад 3 км, планують закінчити до початку 2018 року. Його планують використовувати для об'їзду заторів.
За задумом, тунель повинен працювати як швидка автострада. Автомобіль буде спускатися під землю на спеціальній платформі, яка в подальшому транспортуватиме його в точку призначення.

Платформа, яка кріпиться до магнітних рейок, буде здатна розвивати швидкість до понад 200 км /год. Тунелі дозволять добиратися з передмість Лос-Анджелеса в центр міста всього за кілька хвилин.

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....