Панове "збиті льотчики", відпочивайте, я нікуди не йду і продовжу чавити вас, як тарганів - Георгій Тука

Губернатор Луганщини анонсував новий етап боротьби з корупціонерами та зрадниками замість очікуваної ними відставки.

Георгій Тука. Фото: Апостроф.

"Панове луганські упирі: риги-бариги, ссучені мєнти, продажні прокурори, корумповані сбушніки та чинуши-пилорамщики! У мене для вас три новини. І всі три - погані", - написав Георгій Тука на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Перша: я нікуди не пішов. Працюю. Вже в Сєвєродонецьку. Отже, витрачені вами кошти на святкування "сбітого гауляйтера" витрачені марно. Ніж довіряти різним "ексам" та "збитим льотчикам", могли б у мене запитати - зберегли б заощадження.

Друга: я не змінив своїх поглядів і переконань. Отже, я і надалі із задоволенням продовжу вас чавити, як тарганів. Доречі, маю величезне бажання від звільнень перейти до посадок...

Третя: мене тішить те, що, запроваджений мною процес очищення Луганщини від мерзоти, триває, попри всі надпотуги вашої братви. Навіть під час мого відрядження, доки ви святкували цю подію, "мої люди" в правоохоронних структурах продовжували працювати.

І сьогодні-завтра ви отримаєте чергове свідчення того, що в мене немає ані своїх, ані чужих - будь-який злочинець має бути покараний, не залежно від партійної приналежності та наявності вишиванки або ватників.

p.s. Панове "збиті льотчики"! Я розумію, регулярно "доячи своїх корів", ви це робите від мого імені. Але, на відміну від "корів", ви-то чудово знаєте, що я не беру. Розповідаючи про те, що мене "задокументували з хабарем", ви ризикуєте отримати "отвєтку" від своїх мовчазних "корів", коли вони зрозуміють суть всього вашого розводу. Бережіть своє здоров"я! )))))))

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не треба соромитися цього слова": Скабеєва відверто визнала, що вона пропагандистка (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:59

Російська пропагандистка Ольга Скабеєва несподівано розговорилася з приводу своєї роботи на кремлівський режим. Зокрема, виступаючи на форумі Курс молодого бійця. Інформаційний фронт, вона визнала, що займається «агресивним нав’язуванням» позиції свого...

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...