Папа Римський порадив Меркель, що робити з Трампом

​Канцлер Німеччини Ангела Меркель повинна продовжувати боротьбу для міжнародної кооперації, зокрема і щодо питання Паризької кліматичної угоди.

Фото з вільних джерелПро це канцлеру заявив Папа Римський Франциск, що прийняв її у Ватикані, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Меркель пояснила, що під час зустрічі обговорювалося те, що необхідно продовжувати боротися за кліматичну угоду, а також "знести стіни", що заважають співпраці у цьому питанні. Зокрема, виконання угоди опинилося під загрозою, коли президент Дональд Трамп вивів США з неї.

"Папа закликав мене продовжувати боротися за міжнародні угоди, в тому числі за Паризьку угоду. Порядок денний G20 передбачає, що ми є частиною світу, в якому ми працюємо разом в рамках багатостороннього співробітництва. Це світ, в якому ми хочемо зруйнувати стіни, а не будувати їх, і в якому ми всі прагнемо до процвітання, багатства, честі і гідності для людства", - наголосила Меркель.

  • Зазначимо, що Трамп оголосив про вихід США з Паризької угоди щодо клімату. Таке його рішення викликало шквал критики з боку світових лідерів.
  • Угоду про зміну клімату уклали 12 грудня 2015 року на Конференції ООН. 22 квітня 2016 року у Нью-Йорку документ підписали 175 країн, серед них і Україна. Угода передбачає зобов'язання з обмеження викидів парникових газів з метою стримання підвищення температури повітря на планеті до кінця ХХІ століття у межах двох градусів за Цельсієм порівняно з рівнем доіндустріальної епохи.
  • Паризька хартія передбачає, що зобов'язання зі скорочення шкідливих викидів в атмосферу беруть на себе всі держави, незалежно від ступеня їх економічного розвитку.
Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...