"Паранойя нарастает": Рабінович пояснив дивну поведінку президента РФ

Те, що Володимир Путін протягом одного півріччя змінює двох начальників особистої охорони, говорить багато про що.

Путін злякався. Фото: thekievtimes.ua.

Скасування президентом Російської Федерації Володимиром Путіним запланованих на поточний тиждень перельотів, зміна за одне півріччя двох начальників особистої охорони говорить тільки про одне - він всерйоз побоюється за своє життя. Таку думку в прямому ефірі Обозревателя висловив російський економіст Слава Рабінович, передають Патріоти України.

"То, что президент России Владимир Путин в течение одного полугодия меняет двух начальников личной охраны, говорит о многом. Я думаю, что у него есть причина опасаться поездок куда-либо из своего оборонительного форпоста, коим является его резиденция в Новоогарево. В Новоогарево когда-то был лес. Это район так называемой Рублевки на Новоуспенском шоссе. На его участке вырублен лес, чтобы там не было ни одного дерева… Если он в Кремль опасается поездки, то ничего удивительного, что он отменил другие визиты", - зазначив він.

Як підкреслив Рабінович, подібна поведінка глави Росії говорить про те, що його параноя наростає. "Создание так называемых Нацгвардии и Россгвардии, смена начальников личной охраны говорит только об одном – о все большем нарастании параноидальности этого человека. В отношении собственной безопасности, я думаю, что эта параноидальность небезосновательна", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цифрову речницю МЗС покусав бухгалтер радянського колгоспу? - Віктор Трегубов

неділя, 5 травень 2024, 0:00

"Подивився на створену за допомогою штучного інтелекту цифрову речницю МЗС. Посміявся від того, як у маминих зігомьотів горить, що вона мулатка. Концептуально справді сподобалось. А потім включив звук і горіти стало вже в мене. Бо жоден ШІ не виглядати...

Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно, але мене це не смішить, - Арсеній Яценюк

субота, 4 травень 2024, 23:44

"Путін розшукує Зеленського і Порошенка. Видається смішно. Мене як першого чинного прем'єра, якого Росія подала в Інтерпол і абсурдно звинуватила в убивствах 30-ти російських військовослужбовців у Чечні, це не смішить. Такі дії – це не просто політична...